Werkplaats

Onderhoud & APK
 

Het tijdig uitvoeren van onderhoud, kan veel narigheid voorkomen.

Bij de kleine beurt worden de belangrijkste punten gecontroleerd. U kunt daarbij denken aan controle van de vloeistoffen, de lichten, de remmen, de ruitenwissers en de uitlaat. Ook wordt standaard  de olie ververst en het oliefilter vervangen. Belangrijk is ook een inspectie van de staat van de banden. Voor veiligheid en comfortabel rijden dienen de banden goed op druk, uitgelijnd en gebalanceerd te zijn om overbodige slijtage te voorkomen.

Bij een grote beurt loopt de monteur een lijst met tientallen controlepunten na. Hierbij worden alle onderdelen van de auto nagelopen en gecontroleerd worden op werking, slijtage en eventuele beschadiging. Daarnaast wordt er een aantal standaard werkzaamheden uitgevoerd, zoals het het vervangen van het oliefilter, interieurfilter, brandstoffilter en het luchtfilter.

U kunt voor nieuwe banden of het omzetten van uw zomer/winterbanden en de opslag daarvan ook bij ons terecht.
Onze goed uitgeruste werkplaats biedt tevens airco-service aan.
Wij beschikken over moderne uitleesapparatuur. Ook de APK van uw auto kunnen wij verzorgen.

Schade aan uw auto?

 

U heeft schade na een aanrijding met een medeweggebruiker of u bent bij het parkeren tegen een paaltje gereden. Het kan ons allemaal overkomen…

Walstra Auto’s heeft nauwe contacten met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van uw schade.  Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Kostenplaatje

Voor u als klant is het kostenplaatje vanzelfsprekend van groot belang. U wilt liever niet voor onaangename verassingen komen te staan. Walstra auto’s overlegt eerst met de klant. Die moet, voordat een eventuele reparatie wordt uitgevoerd, weten hoe het kostenplaatje eruit ziet. De klant wordt daarom altijd gebeld om te overleggen of de reparatie kan worden uitgevoerd. Pas als de klant akkoord geeft, wordt er met de werkzaamheden begonnen.

Vervangend vervoer
Walstra Auto’s biedt u vervangend vervoer aan, zodat u ook tijdens het onderhoud of reparatie gewoon over een auto kunt beschikken.

Mogelijk gemaakt door Mobilox